Când faci un credit, gândește-te de 10 ori înainte

Atunci cand vrei sa faci un imprumut de bani la banca, gandeste-te de 100 de ori inainte si pune si binele dar si raul pe primul plan in scenariile gandite.

Creditul aprobat, poate sa fie un ajutor pentru planul pe care il ai, dar gandeste-te ca poate sa fie si o mare problema.

Cand faci imprumutul gandeste-te sa nu se transforme intr-o problema majora imposibil de gestionat.

Toti oameni cand fac un credit bancar nu isi pun problema reala, daca nu isi vor mai permite acest imprumut, si ca sa ajungi sa iti permiti imprumutul indiferent de situatie, datoria / rata lunara nu trebuie sa depaseasca 20 % din venitul realizat.

Fiecare dintre noi ar trebui sa isi gandeasca actiunile ca pe o afacere si sa isi puna probleme inainte sa actioneze, cat de rentabil este creditul, cat de mult ma ajuta un credit, ce optin si ce dau in schimb, ce am de pierdut si ce fac cu banii imprumutati.

Sfatul meu de om patit, este sa nu imprumuti bani de la banca sau de la persoane fizice daca acesti bani nu se materializeaza in investiti in mijloace generatoare de bani.

Mai exact consider o prostie sa faci un imprumut la banca pentru a pleca in concediu sau pentru ati cumpara o masina / casa / electronice si electrocasnice.

Gandeste-te bine cand faci un credit, banca nu are nimic de pierdut si nu isi asuma nici-un risc.

La fel de bine trebuie sa te gandesti si cand cheltuiesti bani de pe cardul de credit, chiar daca este tentant si foarte accesibil, cardul de credit este tot un imprumut, care poate sa se transforme intr-o problema daca nu stii sa il gestionezi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Credite Urgente
Logo