Abilități care îți pot schimba viața și pe care le poți învăța chiar dacă ești falit

Competențele sunt poarta de acces la o carieră și o viață de mai bună calitate.

Problema este că, pentru cei mai mulți dintre noi, banii sunt puțini după ce trebuie să acoperim chiria, ratele la mașină și doar să ne menținem calitatea vieții. Dar nu vă faceți griji, există multe modalități prin care puteți dobândi noi competențe fără a sparge banca.

Iată câteva abilități care îți pot schimba viața și pe care le poți învăța chiar dacă ești falit:

O limba străină

Invata o limba straina

Intrăm rapid într-o eră multilingvă, în care totul, de la cultură, afaceri și oameni, se integrează la nivel global. Fie că vreți să avansați în carieră, să formați o legătură mai profundă cu familia și prietenii, fie că vreți să călătoriți în viitorul apropiat, învățarea unei limbi străine este un factor de schimbare a vieții.

Vestea bună este că învățarea unei limbi străine nu a fost niciodată mai ușoară. Profitați de opțiunile gratuite, cum ar fi Youtube.

Finanțe personale

Oricât de elementar ar părea, multe persoane nu s-au descurcat încă cu finanțele personale. Una este să îți amintești că ar trebui să cheltuiești mai puțin decât câștigi, alta este să știi detaliile despre cât ar trebui să economisești, unde ar trebui să îți aloci fondurile etc.

Vorbitul în public

Public Speaking

Când Warren Buffett a fost rugat să dea un sfat proaspeților absolvenți, acesta a spus că îmbunătățirea capacității de a comunica și de a vorbi în public este una dintre cele mai valoroase abilități pe care le puteți dezvolta.

Cei mai mulți dintre noi nu avem oportunități regulate de a ne îmbunătăți abilitățile de vorbire, dar există opțiuni ieftine de care puteți profita pentru a începe să exersați imediat.

Meditația

meditatie

S-a dovedit științific că meditația crește nivelul de fericire, reduce stresul și îmbunătățește productivitatea pentru a face mai multe lucruri pe parcursul zilei. În timp ce cândva era o practică neobișnuită, meditația devine din ce în ce mai răspândită în cultura noastră – și în bine.

Unde să mergeți: Există aplicații gratuite (cu opțiuni premium) precum Calm sau Headspace, care vă vor ghida printr-o practică de meditație dacă sunteți la început. Nu aveți nevoie decât de 10 minute pe zi și veți începe rapid să vă creați un obicei care va avea un impact pozitiv asupra vieții dumneavoastră.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Credite Urgente
Logo