Ce sunt Banii?

Banii sunt un instrument. La fel cum este frigiderul, congelatorul, telefonul, laptopul.

Toate acestea sunt instrumente prin intermediul cărora noi putem să păstrăm mâncarea, să vorbim cu oamenii, să muncim. Iar banii sunt pentru a supravieţui pe pământ.

Este un termen relativ dur.

Noi nu ar trebui să avem nevoie de bani pentru a supravieţui. Dar momentan aceasta este realitatea şi trebuie să o tratăm ca atare.

Astfel, banii sunt o sursă de supravieţuire.

Cu ei poţi să îţi cumperi celelalte instrumente, frigider, congelator, telefon, laptop, poţi să faci diverse servicii, să te tratezi de boli, să repari obiectele stricate, să te distrezi, să arăţi bine în societate, să mănânci sănătos etc. Deci banii îţi sunt de folos.

Însă pentru a-i obţine trebuie să te gândeşti la scopul lor nu la numărul lor. De asta majoritatea oamenilor nu au bani pentru că ei se gândesc la numărul lor şi nu la scop.

Dacă trebuie să plătesc curentul eu mă gândesc la acest obiectiv. Vreau bani pentru a-mi plăti curentul. Până aici este ok.

Lumea se gândeşte şi ea cam la fel. Dar se ajunge la un capitol în care, oamenii încep să se plângă de lipsa lor. Aici este adevărata problemă.

Când te gândeşti la lipsă nu poţi primi. Când simţi că banii sunt o problemă în viaţa ta, nu poţi să îi ai. Când simţi că ei sunt la infinit şi că sunt aici pentru tine ca să te servească atunci poţi spune că eşti o persoană abundentă.

Gândeşte-te că Universul este abundent. El îţi oferă tot ce îţi doreşti dar şi tot ce nu îţi doreşti.

Tu trebuie să priveşti doar într-o singură perspectivă.

Ori ai tot ce îţi doreşti, ori ai tot ce nu-ţi doreşti.

Iar aici intervine concentrarea. Te concentrezi, te plângi, vorbeşti într-un mod negativ de lipsa banilor vei primi tot mai mult din ceea ce vezi în realitatea ta. În schimb, dacă te concentrezi pe abundenţa lor, te bucuri pentru oamenii care au bani, vorbeşti de ei într-un mod constructiv şi pozitiv, ai un scop al lor vei primi tot mai mult din ceea ce vezi în realitatea ta.

Nu este suficient să te concentrezi pe abundenţa banilor iar peste un timp să începi să înjuri pe cei care au, acuzându-i că fură. Nu ai făcut nimic. Universul nu îţi va oferi bani. Ci tot lipsa lor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Credite Urgente
Logo